Itämainen linssikeitto
1 pieni sipuli
1-2 valkosipulia
kookosöljyä
3 tomaattia
2 rkl punaista currytahnaa
2 dl punaisia linssejä
4 dl vettä
2 dl kookosmaitoa
(suolaa)
(korianteria)
Kuori
ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita kookosöljyssä
kattilan pohjalla. Lisää kattilaan tomaatit, currytahna ja siivilässä huuhdellut
linssit. Kääntele seosta muutaman kerran. Lisää joukkoon vesi ja kookosmaito.
Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä (lisää nestettä tarvittaessa). Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa sekä halutessasi korianteria.
Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä (lisää nestettä tarvittaessa). Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa sekä halutessasi korianteria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kokeile. Kysy. Kommentoi.