Tässä eräänä iltana pyörittelin pastakastikkeen jämää purkissa ja mietin, että en kyllä enää neljättä päivää syö samaa ruokaa, kiitos vaan. Kaapista löytyi sopivasti paistovalmiita patonkeja, joiden päälle kippasin pastakastikkeen lopun ja revin vähän mozzarellaa. Ja kappas! Jämäruoasta syntyi uusi ruokalaji!
Iltapalapatongit
1 paistovalmis patonki
2 dl tuhtia pastakastiketta (vaikkapa tätä tai mitä ikinä jääkaapistasi löytyy)
125 g mozzarellaa (1 pallo)
Leikkaa patonki pitkittäissuunnassa puoliksi. Levitä kummankin puolikkaan päälle 1 dl pastakastiketta. Leikkaa mozzarellapallo siivuiksi ja jaa tasaisesti patonkien päälle. Paista 200°C n. 10 minuutin ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kokeile. Kysy. Kommentoi.