sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pestolla ja raejuustolla täytetyt tomaatit

Helppo kesäillan herkku.



Pestolla ja raejuustolla täytetyt tomaatit


Tomaatteja
Raejuustoa
Pestoa

Leikkaa tomaateista kansi pois ja kaiva lusikalla sisältö kulhoon. Pilko tomaattien sisältöä tarvittaessa pienemmäksi ja lisää sen jälkeen sekaan raejuusto ja pesto. Asettele tomaatit uunipellille tai vuokaan ja täytä ne. Paista 200°C noin 20-25 minuuttia. Vaihtoehtoisesti voit myös valmistaa täytetyt tomaatit grillissä.

Mikäli näistä haluaa vielä kevyemmän version voi peston tilalla käyttää suolaa, pippuria, tuoretta basilikaa ja öljyä. Hieman raskaamman version saa puolestaan korvaamalla raejuuston mozzarellalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.