lauantai 26. syyskuuta 2015

Puolukkatuorepuuro

Ostin eilen monta kiloa metsiemme punaposkisia superfoodeja eli puolukoita. Nyt pakastin on ihan ääriään myöten täynnä ja tässä lähiaikoina tuleekin varmasti testailtua monenlaisia puolukkaherkkuja.

Ensimmäisenä reseptikehittelyyn pääsi tuorepuuro. Kuten aiemmista postauksista on voinut havaita, olen suuri tuorepuurojen ystävä. Ne pelastavat aamu-unisen aamun, kun jääkaapista voi työaamuina napata edellisenä iltana tehdyn puuron mukaan. Lisäksi ne vaan ovat superhyviä ja huomattavasti terveellisempiä kuin perusmurot ja muut.





Puolukkatuorepuuro

(reilu annos yhdelle)

1,5 dl puolukoita
1 pieni banaani
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl chia-siemeniä
pieni kourallinen rouhittuja pähkinöitä
1 dl turkkilaista tm. jogurttia
0,5-1 dl mantelimaitoa
ripaus vaniljajauhetta
(hunajaa oman maun mukaan)

Soseuta banaani ja puolukat kulhossa haarukan avulla (ei tarvitse olla tasaista massaa). Lisää loput ainekset ja sekoita. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.