sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kikherne-snäksit

Oih ja voih! Mä olen vihdoinkin löytänyt potentiaalisen haastajan sipseille! Kikherne-snäksit! Ihanan rouskuvaa ja maukasta ja vaikka mitä!

Suosittelen siis testaamaan. :) Nämähän toimii vaikka millä mausteilla. Blogissa esitetty versio maistuu vallan hyvältä, mutta kannattaa kokeilla omilla lempparimausteilla myös.



Kikherne-snäksit


400 g kikhernepurkki
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl (savu)paprikamaustetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl chiliä
2 tl kuminaa
1/2 limen mehu

Tee näin:

Yhdistä kulhossa oliiviöljy, mausteet ja limen mehu. Lisää kikherneet kulhoon ja sekoita hyvin.

Levitä kikherneet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paahda kikherneitä 200°C noin 20-25 minuuttia kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita. (Kannattaa sekoittaa kikherneitä kerran tai pari paahtamisen aikana, jotta paahtuvat tasaisesti.)

Anna jäähtyä ja säilö ilmatiiviissä purkissa - mikäli et syö heti kaikkia. Nämä säilyvät pari päivää purkissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.