lauantai 10. lokakuuta 2015

Päärynärahka

Googlettelin tuossa yhtenä päivänä termillä "päärynärahka" ja huomasin, että suurimpaan osaan resepteistä laitetaan kuohukermaa ja sokeria ja vaikka mitä. Omasta mielestäni kypsä päärynä on jo sellaisenaan tosi makea eikä kaipaa mitään ylimääräisiä makeutuksia. Siksipä teinkin päärynärahkasta oman versioni, joka on hyvin simppeli, terveellinen ja nopea tehdä. Niin, ja tietysti hyvänmakuinen. :) 





Päärynärahka

(yhdelle)

1 kypsä päärynä
2 dl rahkaa
1 tl kanelia
pieni kourallinen pähkinärouhetta
(hunajaa oman maun mukaan)

Kuori päärynä ja pilko se pieniksi kuutioiksi (tai soseuta sauvasekoittimella). Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja nautiskele heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.