sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Koskenlaskijan kasvissosekeitto

Tämä on ihan superhyvää soppaa. Ja ihan superhelppoa tehdä. Iso lautasellinen tätä ja villasukat auttavat selviytymään läpi kylmän ja harmaan syksyn.


Koskenlaskijan kasvissosekeitto


n. 500 g pakastevihanneksia (esim. Lidlin parsakaalisekoitusta)
vettä
kasvisliemikuutio
n. 125 g Koskenlaskija viherpippuri -sulatejuustoa
1,5 - 2 dl ruokakermaa
(suolaa)

Tämä keitto syntyy niinkin helposti, että kaada ensin kattilaan haluttu määrä pakastevihanneksia. Sen jälkeen lisää sen verran vettä, että vihannekset juuri ja juuri peittyvät ja lisää vielä sekaan kasvisliemikuutio. Keitä kasvikset kypsiksi. Ennen soseuttamista kaada mahdollinen ylimääräinen vesi pois (tämän keiton kuuluu olla mukavan paksua). Lisää kattilaan puoli pakettia Koskenlaskija -juustoa ja ruokakerma ja soseuta keitto tasaiseksi. Maista vielä ja lisää tarpeen vaatiessa ripaus suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.