sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lohi-wasabipiirakka

Jee, siskot kylässä! Jee, kokkailua siskojen kanssa! Ihan parhautta!

Idean tähän piirakkaan sain tästä blogista. Aluksi wasabin käyttö mietitytti, mutta päädyimme kuitenkin noudattamaan alkuperäistä ideaa ja lisäämään wasabia täytteeseen. Ja se todellakin kannatti, sillä wasabi sopii todella hyvin tähän.



Lohi-wasabipiirakka


Pohja:
Katso helpon spelttijauhopohjan ohje täältä tai käytä kaupan valmista piirakkapohjaa

Täyte:
200 g savulohta
Nippu rucolaa / vuonankaalia
3 kanamunaa
3 dl kookoskermaa
Wasabia silleen sopivasti (meillä meni n. 30 g)
Ripaus suolaa

Valmista ensin pohja tai sulata valmisversio. Voitele piirakkavuoka tarvittaessa ja painele taikina siihen. Pilko lohi ja rucola / vuonankaali pohjan päälle (Lidlissä ei ollut rucolaa, joten käytimme vuonankaalia. Siksi vaihtoehdot. :)). Sekoita kananmunat, kookoskerma ja wasabi keskenään ja mausta vielä suolalla. Kaada seos vuokaan täytteiden päälle. Paista 200°C puolisen tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.