lauantai 30. huhtikuuta 2016

Maapähkinävoi-suklaanapit

Hauskaa vappua kaikille!

Joko teillä on huomisen vappupiknikin eväät valmiina? Mä sain juuri omani valmiiksi ja ajattelin vinkata teillekin näistä herkuista. Ovat muuten vegaanisia ja muutenkin parempia herkkunälkään kuin kaupan karkit. Energiaa näissä on varmasti ihan huikeasti - tosin ovat niin makeita, että en mä ainakaan edes pysty syömään montaa kerralla.





 



Maapähkinävoi-suklaanapit

(n. 10 konvehtia)

5 rkl kookosöljyä
4 rkl maapähkinävoita
4 rkl raakakaakaojauhetta
2 rkl vaahterasiirappia

Täyte
2 rkl maapähkinävoita

Lisäksi
 n. 10 pientä konvehtivuokaa


Tee näin:

Sulata kookosöljy, maapähkinävoi, raakakaakaojauhe ja vaahterasiirappi kattilassa miedolla lämmöllä.

Kaada vuokien pohjalle ohut kerros suklaaseosta. Lusikoi vuokiin pieni nökäre maapähkinävoita ja kaada päälle suklaaseosta kunnes vuoat ovat täynnä.

Anna nappien tekeytyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan, kunnes ne ovat kunnolla jähmettyneitä.

2 kommenttia:

  1. Moi, todella hieno blogi sinulla ja aivan mahtavia ohjeita! :D Innostuin totaalisesti tuosta banaanileivästä ♥, täytynee testata sitä piakkoin.

    (Toivottavasti kurkkaisisit minunkin blogiini http://moments--to--remember.blogspot.fi/ :3)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura :) Banaanileipä on kyl aivan superihanaa, suosittelen!

      Kiitos vinkistä, täytyy käydä kurkkaamassa. :)

      Poista

Kokeile. Kysy. Kommentoi.