torstai 4. joulukuuta 2014

Iltapalapatongit

Mä olen yleensä vähän huono syömään samaa ruokaa monta päivää putkeen. Jotenkin siihen vaan kyllästyy, vaikka olisi kuinka herkkua syötävää. Toisaalta tuntuisi typerältä kokata vain yhden annoksen verran, joten useimmiten tulee kuitenkin tehtyä ruokaa usean päiväannoksen verran.

Tässä eräänä iltana pyörittelin pastakastikkeen jämää purkissa ja mietin, että en kyllä enää neljättä päivää syö samaa ruokaa, kiitos vaan. Kaapista löytyi sopivasti paistovalmiita patonkeja, joiden päälle kippasin pastakastikkeen lopun ja revin vähän mozzarellaa. Ja kappas! Jämäruoasta syntyi uusi ruokalaji!



Iltapalapatongit


1 paistovalmis patonki
2 dl tuhtia pastakastiketta (vaikkapa tätä tai mitä ikinä jääkaapistasi löytyy)
125 g mozzarellaa (1 pallo)

Leikkaa patonki pitkittäissuunnassa puoliksi. Levitä kummankin puolikkaan päälle 1 dl pastakastiketta. Leikkaa mozzarellapallo siivuiksi ja jaa tasaisesti patonkien päälle. Paista 200°C n. 10 minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.