perjantai 26. joulukuuta 2014

Pestopizza tomaateilla ja fetalla

Sitten kun jouluruoat alkavat kyllästyttää (viimeistään siinä tapaninpäivän tienoilla), niin kannattaa harkita tämän pizzan pyöräyttämistä. Helppo ja nopea ja vähän erilainenkin, kun perinteisen tomaattikastikkeen sijaan käytetäänkin pestoa.



Pestopizza


1 paistovalmis pizzapohja
1 rkl vihreää pestoa
1 tomaatti
2 aurinkokuivattua tomskusiivua
pieni pala (puna)sipulia
n. 80 g fetaa
mustapippuria
(pinjansiemeniä)

Levitä pesto tasaisesti pizzapohjan päälle. Pilko tomaatit ja leikkaa sipuli renkaiksi ja lisää kasvikset peston päälle. Murustele fetajuusto pizzan päälle ja paista 225°C noin 10 minuuttia.

Pyöräytä myllystä mustapippuria valmiin pizzan päälle ja ripottele vielä halutessasi pinjansiemeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kokeile. Kysy. Kommentoi.